onsdag den 13. juni 2012

Kreativ underholdning til fødselsdag

Der er ikke meget aktivitet her på bloggen for tiden, hvilket først og fremmest skyldes at vi er på vej til at flytte fra hinanden og der derved er en hulens masse ting at få styr på...og blive forvirret af ;-)

Men jeg har dog nået lidt kreativitet (den bedste måde at slappe af på for mig), og det vil jeg rigtig gerne vise jer:

Sidste weekend holdt jeg fest for de nærmeste af mine veninder, og i den forbindelse havde jeg forberedt en kreativ aktivitet som vi skulle hygge os med.

Jeg havde syet en stofpose til hver, med en lille lomme foran. I lommen havde jeg lagt et lille personligt brev til hver af mine veninder, med tak for vores venskab og hvad der gør dem så specielle for mig. Jeg oplever, især i denne tid, hvor værdifuldt det er at have gode veninder som acceptere mig som den person jeg er, og som altid står klar til at lytte til mine tanker og give et knus når det hele gør lidt ondt.

I hver pose havde jeg derudover pakket en lille pose med forskelligt tilbehør, fx knapper, rulleøjne, bånd og perler. Derudover en figur i pap, som var hele udgangspunktet for legen.

Udfordringen gik ud på at vi hver især, ud fra papfiguren skulle kreerer en personlighed, enten en del af os selv eller en del af min personlighed. Eneste krav var at de to stykker papir som lå i posen skulle indgå i det færdige resultat. Derudover skulle der var snor/bånd i så den kunne hænges op.

Til at supplere med havde jeg medbragt et par kasser med andre forskellige ting, bl.a. en masse af det lækre papir jeg var så heldig at vinde hos Frostgaard
Alle var straks med på udfordringen og det blev bare til de fineste personligheder, som jeg glæder mig til at vise jer i det næste indlæg her på bloggen.

Ha en god dag...

4 kommentarer:

 1. God idé og en god måde at få snakket om vigtige ting. Pøj pøj til dig med de foranstående hurdler...
  Kh. Vibber

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Vibber og tak for din kommentar :)

   Slet
 2. Super god ide;-) den vil jeg huske. Ønsker dig alt mulig held med dit nye liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle, ja jeg er virkelig også glad for at den blev taget så godt imod :)

   Slet